Pralines online bestellen

Productie in eigen beheer

Levering in heel Europa

Belgisch familiebedrijf

Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt het heel makkelijk om pralines online te bestellen en op een veilige en snelle manier aan te kopen. Ons aanbod is bijzonder ruim, waardoor we voor ieder wat wils hebben. We zijn niet zomaar een chocolatier die chocolade verkoopt, nee. We produceren diverse creaties in ons eigen atelier en kunnen hiervoor rekenen op een team van maar liefst acht topchocolatiers. Zij creëren dag in dag uit talloze lekkernijen. Dit doen ze met passie, dewelke zich vertaalt in de heerlijke smaken die ons assortiment rijk zijn.

Benieuwd naar onze grote variatie aan chocolade?

Bekijk ons assortiment

Het gemak van pralines online bestellen en zo veilig aan te kopen

Het atelier van Valentino is gesitueerd in Schepdaal, dicht bij Anderlecht. In de loop der jaren breidden we ons winkelnetwerk fors uit. Je vindt ons daardoor nu over heel België, waardoor we iedere dag heel wat bezoekers kunnen verwennen met onze producten. Geraak je toch niet in een van onze winkels, maar wil je wel graag genieten van onze artisanale producten? Geen probleem! Onze pralines zijn makkelijk online te bestellen en worden secuur verpakt, zodat je ze thuis ontvangt in de staat zoals je ze in de winkel zou kopen. Onze producten worden gemaakt met liefde en worden ieder zorgvuldig verpakt, met respect voor de hygiëneregels.

pralines chocolade
pralines rood

Kies je favoriet en sla je slag

Via onze online shop kan je naar hartenlust chocolade kopen; van pralines met vulling tot vegan varianten, bestellen was nog nooit zo smakelijk! Heb je een specifieke vraag voor ons, of misschien wel een suggestie? Wij staan steeds open voor feedback. Kom langs in een van onze winkels of contacteer ons via het e-mailadres info@valentino.be. We zijn ook te bereiken op het nummer +32 2 567 05 71. Aarzel niet om ons te contacteren en laat je vooral niet tegenhouden om de lekkerste pralines online te bestellen of in onze fysieke winkels aan te kopen.