Smakelijke geschenken: ontdek onze Belgische pralines

Productie in eigen beheer

Levering in heel Europa

Belgisch familiebedrijf

Er zijn weinig geschenken die elke keer opnieuw zo goed scoren als onze overheerlijke Belgische pralines. Je vindt ze in onze winkels in diverse smaken, vormen en uitvoeringen. Ze doen het goed bij iedere gelegenheid. Elke praline wordt vakkundig met de hand gemaakt door onze chocolatiers. De passie die in dit chocolaatje zit, proef je bij iedere hap.

Benieuwd naar onze grote variatie aan chocolade?

Bekijk ons assortiment

Geen betere geschenken dan onze huisgemaakte Belgische pralines

Het atelier van Valentino bevindt zich in Schepdaal, nabij Anderlecht. Deze centrale ligging – we liggen op slechts 10 minuten rijden van het centrum van Dilbeek – maakt dat we de ideale uitvalsbasis zijn voor iedereen die houdt van kwalitatieve Belgische chocoladegeschenken zoals onze pralines. Is Dilbeek wat te ver voor jou, maar wil je wel genieten van onze overheerlijke creaties? Kom dan langs in een van onze andere winkels. Je vindt ons over heel België!

pralines chocolade
pralines rood

Kies voor de beste kwaliteit, zowel online als offline

Is er toch geen winkel in je buurt of kan je je niet verplaatsen? Dan kan je onze Belgische pralines en andere geschenken snel en eenvoudig online bestellen. Ga je voor een ballotin met pralines, dagverse truffels met  geroosterde amandelschilfers of klassieke studentenhaver? Wat je ook kiest, we maken ze stuk voor stuk met liefde, speciaal voor jou. Aarzel niet om ons te contacteren bij eventuele vragen. We zijn steeds beschikbaar op het nummer +32 2 567 05 71 of via het e-mailadres info@valentino.be.