Heerlijke chocolade op een steenworp van Dilbeek centrum

Productie in eigen beheer

Levering in heel Europa

Belgisch familiebedrijf

Wil je graag chocolade bestellen en woon je in de omgeving van Dilbeek? We verwelkomen je graag in een van onze chocoladewinkels in de buurt. Het atelier van Valentino is gelegen in Schepdaal, dicht bij Anderlecht en op minder dan 10 minuten rijden van het centrum van Dilbeek. Aan ons atelier is ook een winkel verbonden, waar je naar hartenlust onze lekkernijen kan kopen.

Benieuwd naar onze grote variatie aan chocolade?

Bekijk ons assortiment

De lekkerste chocolade in de omgeving van Dilbeek

De chocolade die in ons atelier nabij Dilbeek wordt vervaardigd, is van de beste kwaliteit en ­– hoe kan het ook anders – van Belgische makelij. Ons land staat niet voor niets bekend als het land van de chocolade. Belgische chocolade en pralines zijn een gegeerd goed voor toeristen om mee te nemen naar hun thuisland als souvenir of als geschenk. En ook wijzelf kunnen er wat van! In onze winkels nabij Dilbeek, en met uitbreiding over heel België, verkopen we iedere dag chocolade aan enthousiaste landgenoten. Lukt het je niet om tot in een van onze winkels te geraken? Ook dat is geen probleem. Bestel de gewenste producten in onze uitgebreide webshop en laat ze leveren aan huis. Deze dienst is in het bijzonder populair tijdens speciale gelegenheden zoals kerst, Pasen en Valentijn.

pralines chocolade
pralines rood

Contacteer ons bij vragen of kom langs in de winkel

Kom langs in ons atelier dicht bij Dilbeek of bestel je favoriete chocolade online. We verpakken deze steeds met de grootste zorg zodat jouw bestelling zonder kleerscheuren bij jou thuis wordt afgezet. Heb je vragen over onze werking of over een bepaald product? Stuur ons een e-mail via info@valentino.be of contacteer ons op het nummer +32 2 567 05 71.