Chocoladegeschenken

Productie in eigen beheer

Levering in heel Europa

Belgisch familiebedrijf

Chocoladegeschenken kunnen de meeste mensen bijzonder bekoren. En met reden. Ze bestaan in alle soorten, smaken en vormen, waardoor iedereen iets naar zijn of haar zin vindt. Bij Valentino uit Schepdaal, dicht bij Anderlecht, vind je beslist een geschikt geschenk. We beschikken namelijk over een zeer uitgebreid aanbod aan chocolade en snoepgoed. Een groot deel daarvan wordt gemaakt in ons eigen atelier door een team van ervaren topchocolatiers.

Benieuwd naar onze grote variatie aan chocolade?

Bekijk ons assortiment

Ervaar het plezier van chocoladegeschenken op maat

Chocoladegeschenken kunnen op ieder moment cadeau gegeven worden. Ze zijn onder meer bijzonder populair bij gelegenheden zoals Valentijn, Sinterklaas en Pasen. Daarnaast zijn ze ook uitermate geschikt als bedrijfs- en relatiegeschenken. Stel zelf een cadeau samen of kies uit een van onze reeds samengestelde geschenkpakketten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maak de feestdagen extra warm door zelf uitgekozen pralines aan huis te laten leveren voor kerst, of bestel een lading paaseitjes om te verstoppen in de tuin voor je kinderen of kleinkinderen.

pralines chocolade
pralines rood

Bestel nu online of kom langs in de winkel

Bij onze praline- en chocoladegroothandel vind je beslist de perfecte chocoladegeschenken. Zoek een winkel in je buurt of plaats je bestelling in onze webshop. Wij leveren in heel Europa met een maximum levertermijn van vier à vijf werkdagen, afhankelijk naar waar het pakket geleverd moet worden. Contacteer ons voor bijkomende informatie op het nummer +32 2 567 05 71 of stuur een e-mail naar info@valentino.be.