Chocola online kopen

Productie in eigen beheer

Levering in heel Europa

Belgisch familiebedrijf

De allerlekkerste chocola, die vind je bij Valentino uit Schepdaal, dicht bij Anderlecht, ook gewoon online. Dankzij onze webshop was het nog nooit zo makkelijk om artisanale chocolade online aan te kopen en de gewenste hoeveelheden te bestellen. Snuister doorheen ons assortiment en laat je verleiden door al het lekkers dat we aanbieden. We nemen je graag mee voor een korte rondleiding door ons aanbod.

Benieuwd naar onze grote variatie aan chocolade?

Bekijk ons assortiment

Bij ons vind je je favoriete chocola gewoon online

Als premium chocolatier produceren we iedere dag chocola van de hoogste kwaliteit, die je zowel in onze winkels als in onze online shop kan kopen of bestellen. In ons aanbod vind je heel wat huisgemaakte artikelen, naast een selectie snoepgoed uit alle hoeken van de wereld. Een van de klassiekers die immens populair blijven, zijn onze pralines gemaakt van Belgische chocolade en voorzien van een heerlijke vulling. Deze worden traditioneel in een ballotin verpakt: een speciale verpakkingsdoos die helpt om de pralines te beschermen en langer vers te houden. Je vindt pralines in allerhande smaken en uitvoeringen. De foto laat steeds zien welke pralines je kan kopen wanneer je ervoor kiest om de chocolade online te bestellen. Wanneer je chocolade in de winkel gaat kopen, kies je, in tegenstelling tot online, één voor één alle pralines zelf. Welke optie je ook verkiest, je ontvangt gegarandeerd pralines van de hoogste kwaliteit!

pralines chocolade
pralines rood

Ontdek ons uitgebreide aanbod

Naast klassiekers zoals truffels, studentenhaver en zeevruchten, kan je in ons online en offline aanbod ook heel wat originele chocola kopen en seizoensgebonden creaties uit chocolade bestellen. Denk aan hartverwarmende Valentijn chocolade of een gamma aan heerlijke paaseitjes waar niemand aan kan weerstaan. Omdat we vinden dat iedereen moet kunnen genieten van een stukje chocolade, kan je in onze online shop ook suikervrije chocoladecreaties bestellen. Deze kunnen perfect genuttigd worden door diabeten of mensen die een suikervrij dieet volgen. Voor meer informatie kan je ons steeds een bericht sturen via het contactformulier of ons bellen op het nummer +32 2 567 05 71.